2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 25.

Témák:

– Újabb napi rekordot döntött Békés megyében a koronavírus járvány, szerdán 296 új fertőzöttet regisztráltak. Békés megyében is zajlik a nevelési, oktatási, szociális és egészségügyi intézményekben dolgozók rendszeres, célzott, csoportos koronavírus-tesztelése.

– Díszcseresznyékből álló fasort ültettek el nemrég a Pósteleki úton. A facsemetéket a Gyulahús Kft vásárolta. A cég ezzel a környezet megóvásának fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet.

– A nyolcadikos tanulóknak december 4-ig kell leadniuk jelentkezésüket a választott középiskolákba, ebben a döntésben igyekszik segíteni most leginkább a Gyulai Ifjúsági Központ. A fiatalok körében mindenki másképp éli meg a jelenlegi helyzetet, az online tér pedig most egyszerre jelenti a szabadidőt és a tanulást is.

– Vízből mentett ki egy 11 éves gyermeket egy rendőr Sarkadon. Az általános iskolás kislány a Gyepes csatorna fölötti hídon akarta áttolni a kerékpárját, de megcsúszott, és a csatornába esett.

– A szerdai nap első óráiban négy, magát afgánnal valló férfi próbált illegálisan bejutni Magyarországra, de a rendőrök megállították őket. Szerda reggel átadták a korábban Sarkadnál elfogott határsértőket a román hatóságok képviselőinek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …