2021. október 26., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 27.

Témák:

– Pénteken szűk körben rendezték meg idén a méz zsűrizést az Esze Tamás utcai civil házban. A felhívásra 269minta érkezett, ez mindössze hárommal kevesebb, mint az előző évben. A Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál idén elmarad, a mézverseny eredményhirdetését december 12-én, online felületen hirdetik ki.

– Újabb negatív rekord született pénteken, egy nap alatt 513 új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba.

– Tisztában vannak az autósok a téli gumiabroncs fontosságával, egyre több tulajdonos törekszik arra, hogy időben váltson. Ez plusz 7 fok alatt erősen ajánlott is, hiszen ilyenkor már számtalan balesetveszélyes szituációt eredményezhet az elhasznált vagy nyári gumiabroncs.

– November 11-től újra bezártak a konditermek, ilyenkor sokan otthon próbálják megtartani formájukat. Vannak, akik személyi edző segítségével végezték a gyakorlatokat eddig is, a közös edzések most elmaradnak.

– Számos gyümölcsfa lehullajtotta már leveleit, azonban találunk olyanokat is, melyek még most is zöldellnek. Szűcs Gergely kertész elárulta, mely gyümölcsfákat érdemes még most megmetszeni, és melyekkel érdemes megvárni a tavaszt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 20.

Témák: – Megjelent Lengyelországban, és elsősorban az export piacokon szerepelt kiugróan a Gyulahús, de a …