2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 12. 03.

Témák:

– A koronavírus-járvány miatt idén online kézműves karácsonyi vásárt rendez a Békés Megyei Önkormányzat. Az erre a célra létrehozott webes felületen eddig 23 megyei kistermelő és kézműves szolgáltatásait, illetve elérhetőségét osztották meg.

– Csütörtökön hétezer fölé emelkedett a koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében.

– Idén online fórumon válaszol a szakképzés átalakításával kapcsolatos kérdésekre a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakértője. A pályaválasztás előtt álló családoknak a jelenlegi járványügyi helyzet miatt online segítenek a szakemberek.

– Széles körben népszerűsítetik a Gyulai márkát. A Gyulahús Kft országos, kereskedelmi televíziós megjelenésekkel erősítette ismertségét.

– Ingyenes mozgásszervi szűrővizsgálatokra várják a gyulaiakat a Béke sugárúti mentorházban. A vizsgálatokon a gerinc, a végtagok és a törzs elváltozásait szűrik ki. Egy pályázatnak köszönhetően több Békés megyei településen ehhez hasonló munkát végeznek, az iskolásokat pedig szervezetten keresik meg.

– Minősített testi sértés miatt kezdeményezte egy 24 éves büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő férfi letartóztatását a Gyulai Járási Ügyészség.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …