2021. január 20., szerda
FONTOS

200 arcvédő pajzsot adományozott a Lovász Forgácsoló a gyulai kórháznak

Az év végéhez közeledve rengeteg adománygyűjtési akció indul el, az ünnepek idején pedig sokkal többen jótékonykodnak. Igaz ez a vállalkozásokra is, egy ilyen akció indult el a Lovász Forgácsoló Kft-nél is.

Ilyenkor általában egy különleges kedvezménnyel vagy más ajándékkal a partnercégek is kedveskednek egymásnak, ezt a szokást változtatták meg részben idén a gyulai cégnél. Az erre szánt összeget 2020-ban jótékony célra fordították, a jelenlegi helyzetre való tekintettel pedig nem volt kérdés, hogy a gyulai kórházra esett a választás. A közelmúltban 200 db arcvédő pajzsot juttattak el a kórházi dolgozók részére, erről saját Facebook oldalukon is beszámoltak.

A cég már korábban is segítette a gyulai kórházat, legutóbb a koronavírus-járvány első hulláma idején. Abban az időszakban a Lovász Forgácsoló is nehézségekbe ütközött, amikor az import áruk beszerzése jelentette a legnagyobb problémát. Ekkor döntöttek úgy, hogy a lehetőségekhez mérten saját gyártású eszközöket küldenek a kórházba.

Bálint Anita hozzátette, amint megoldható, úgy újabb adománnyal igyekeznek segíteni.

Nézze meg ezt is:

Többlettámogatás öt Békés megyei pályázatnak

A Kormány 2064/2020. (XII. 31.) Korm. határozatával döntött a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében …