2021. február 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 12. 04

Témák:

– A támogatói okirat aláírásával hamarosan elkezdődhet az ötletterv kialakítása a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló, 3,2 milliárdos gyulai fürdő fejlesztésnek. A Gyulai Várfürdőben jelenleg a saját egyesület mellett a Triton, valamint a Regele Károly Szenior Úszó Klub versenyzői látogathatják meghatározott időpontokban a 25 méteres uszodát.

– Pénteken újabb 300 koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében.

– 200 arcvédő pajzsot adományozott a Lovász Forgácsoló Kft a gyulai kórháznak. A cég nem először jótékonykodott a koronavírus-járvány idején, az első hullám alatt saját gyártású eszközökkel segítette az egészségügyet.

– 2021. január elsejétől nyolc védőnői körzet működik Gyulán. Több okból is időszerű volt a módosítás, hiszen a legutóbbi változtatás óta eltelt idő alatt jelentősen megváltozott a lakosság területi eloszlása.

– Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a levéltár A mi otthonunk – a mi történeteink elnevezésű projektje. A város valamilyen szempontból különleges épületeinek bemutatása mellett később egy kiállítást, valamint előadásokat is terveznek.

Nézze meg ezt is:

A járási településfejlesztési stratégiáról egyeztettek Gyulán

Új Európai Uniós pénzügyi ciklus kezdődött az idei évvel – írta közösségi oldalán Görgényi Ernő …