2021. március 1., hétfő
FONTOS

Hamarosan elkezdődhet a 3,2 milliárdos beruházás ötlettervének kialakítása

Jelenleg két fronton zajlanak a felújítási munkák a Gyulai Várfürdőben. Az egyik az 50 méteres versenyuszoda, valamint a 25 méteres tanmedence rekonstrukciója. Ez egy 228 millió forintos energetikai felújítás, emellett pedig saját erőből elvégzik az 50-es medence járófelületeinek rekonstukcióját, szigetelését.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt november 11-től a Gyulai Várfürdő is arra kényszerült, hogy átmenetileg bezárja kapuit. A létesítmény dolgozói a kényszerű leállás időszaka alatt több felújítási munkát is elvégeznek. A pénztárosokat, illetve a gyógyászati dolgozókat is bevonták a parkgondozási munkálatokba, így segítik a kertészek munkáját, így az újranyitásra még szebb környezet várhatja majd a látogatókat.

Kun Miklós hangsúlyozta, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló 3,2 milliárdos gyulai fürdőfejlesztés előkészületei jó ütemben zajlanak.

Kun Miklós kiemelte, jelenleg az a szabály, hogy csak igazolt versenyzők úszhatnak. Három egyesülettel állnak kapcsolatban. A saját egyesületük mellett a Triton, valamint a Dr. Regele Károly Szenior Úszó Klub versenyzői látogathatják meghatározott időpontban a 25 méteres uszodát.

Nézze meg ezt is:

Apor Vilmosról emlékeztek meg a róla elnevezett gyulai óvodában

Az egykori gyulai plébánosról, Apor Vilmosról emlékeztek meg Gyulán, a róla elnevezett, Boldog Apor Vilmos …