2021. március 6., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 12. 07.

Témák:

– Elmarad ugyan a XIII. Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál, de a mézek zsűrizése a döntővel folytatódott. A pontozás első körében továbbjutott mézeket budapesti szakemberek értékelték az elmúlt pénteken. A 40 legjobb termék között igazi különlegességek is helyet kaptak, az eredményhirdetésre pedig már csak szombatig kell várni.

– Hétfőn nyolcezer fölé jutott a koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében. Idén még biztosan maradnak a korlátozások, leghamarabb január 11-én oldhatják fel ezeket.

– El kell fogadnunk Isten létét, hogy találkozzunk vele – fogalmazott Kovács Péter plébános a vasárnapi szentmisén. Elhangzott, az ember sokszor azt hiszi, hogy csupán a munkája árán el tudja érni a boldogságot, annak a gyümölcse lesz majd az, pedig csak csekély hozzájárulás az Istentől kapott ajándékhoz.

– A Mini Akadémia csoportos foglalkozásai után egyéni tanácsadást nyújtanak a szülőknek és nagyszülőknek a Béke sugárúti mentorházban. Az ingyenes konzultáción többek között a családtervezésről, a szakszerű csecsemő újraélesztésről és lázcsillapításról is hallhatnak az érdeklődők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021.03.02.

Témák: – Arany János születésének 204. évfordulóján adták át a Toldi című filmet a Gyulai …