2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Az Almásy-kastély reggeliző teraszán zenélt Droplex

Nemzetközileg is elismert magyar DJ zenélt a gyulai Almásy-kastély reggeliző teraszán.

Droplex nevét alighanem kevés elektronikus zenekedvelőnek kell bemutatni. A lemezlovas, producer 2010-ben kezdte pályafutását, két évvel később már saját lemezkiadóját tudta elindítani. Viszonylag rövid idő alatt igen nagy hírnévre tett szert, de ez elmondható az Almásy-kastélynál készült több, mint egy órás videóklipről is, amit már közel tízezren láttak az egyik legnépszerűbb videómegosztó oldalon.

A bő egy órás mix ötletével Droplex és menedzsere kereste meg a gyulai látogatóközpontot, ahol örömmel fogadták ezt a lehetőséget és biztosították a helyszínt. Fábián Tamás kommunikációs vezető elmondta, hogy a Dj szett jól jelzi, hogy az Almásy-kastély nem egy unalmas múzeum és az újdonságokra is fogékony. A kastély dolgozói nem sokkal a megjelenést követően a gyulaiak figyelmét is felhívták az egy órás zenére, így a közel 113 ezer követővel rendelkező zenés látványos produkciójáról saját Facebook oldalukon is beszámoltak.

Fábián Tamás hozzátette, hasonló lehetőség már korábban is adódott, több DJ neve is felmerült tavasszal, végül azonban kis idővel később Droplex-el kezdődhetett el a közös munka.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …