2021. február 28., vasárnap
FONTOS

126 nehezebb helyzetben élő gyermeket támogatott a Tick-Tack Bábszínház

A gyermekek számára különösen fontos, hogy elegendő vitamint és ásványi anyagot kapjanak az egészséges fejlődésük, és az immunrendszerük erősítése érdekében. Azonban nem minden család van olyan anyagi helyzetben, hogy rendszeresen valamilyen vitaminkészítményt biztosítson gyermekei számára. A pandémiás helyzetre való tekintettel a Tick-Tack Bábszínház hetven nehezebb helyzetben élő gyulai család 126 gyermekének nyújtott segítséget egy-egy három hónapra elegendő C és D vitamin rágótablettával.

A közelmúltban adták át a vitaminokat a gyulai családsegítő központban. Strausz Róbert, a Tick-Tack Bábszínház igazgatója elárulta, a teátrum karitatív tevékenysége hosszú évekre nyúlik vissza. Idén több bábelőadást terveztek, azonban a járvány miatt ezek is elmaradtak.

Schneider Katalin, a gyulai család- és gyermekjóléti központ intézményegység-vezetője elárulta, karácsony közeledtével számos felajánlás érkezik a rászoruló családok részére. Ezek leginkább tartós élelmiszert és ruhát tartalmaznak, így nagy segítséget jelentett a bábszínház felajánlása – tette hozzá.

A napokban a többi családhoz is eljutott az egész télre elegendő vitamincsomag.

Nézze meg ezt is:

87 új fertőzött Békés megyében

A pénteki 12235-ről szombaton 12 322-re emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március óta …