2024. április 20., szombat
FONTOS

Egy őrizetbe vétel, két előállítás Békés megyében

Sarkadon, 2020. december 16-án délelőtt egy budapesti férfi megjelent volt élettársánál. Összeveszett a nővel, majd pénzt vett ki a pénztárcájából. Ekkor dulakodni kezdtek, a férfi azért, hogy megtarthassa a pénzt, megrúgta a nőt, majd elmenekült. A rendőrök két óra alatt elfogták és előállították. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 25 éves budapesti férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. december 16-án 14 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 74 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkaptányság rendőrei 2020. december 16-án előállítottak egy újkígyósi férfit, aki gyanú szerint napokkal korábban személygépkocsival közlekedett Újkígyóson, a Gyulai úton és összeütközött egy kistehergépkocsival. A balesetben senki nem sérült meg, de a személygépkocsi-vezető elhajtott a helyszínről. A rendőrök azonosították és megtalálták a cserbenhagyással gyanúsítható 38 éves férfit.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …