2024. április 19., péntek
FONTOS

Rangos elismerést gyűjtött be négy gyulai szolgáltató

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szallas.hu az Év Szállása Gálát. A jelenlegi járványügyi helyzet miatt az online térben tartották meg az eseményt, ahol Pataki Zita televíziós, rádiós műsorvezető, valamint a Szallas.hu vezérigazgatója, Szigetvári József hirdette ki a győzteseket. 2020-ban a szakmai zsűri véleménye és a szállásadatlapokon elérhető, közel másfél millió vendégértékelés került számításba a döntések során. Az idei gálán négy gyulai díjazottal is büszkélkedhetünk.

Az “Év Turisztikai Attrakciója” minőségi díj első helyezettje a Gyulai Várfürdő lett. Az elismerés mellett egy 300 ezer forint értékű Szallas.hu online megjelenési csomaggal is gazdagodott. Az eseményen többek között kiemelték, 1968 óta hivatalosan is gyógyvíz a Gyulai Várfürdő vize, 1971-ben a létesítmény gyógyfürdő minősítést kapott, környékét pedig 1984-ben gyógyhellyé nyilvánították.

A 70 szoba alatti 4–5 csillagos hotelek szakmai díj második helyezettje az Elizabeth Hotel lett. Arató Henrietta, a hotel ügyvezetője hangsúlyozta, a vendégfogadástól, az éttermen át, a kiszolgálásban a vendégek olyan magas színvonalú szolgáltatást kapnak, melynek ez a díj a gyümölcse. Hozzátette, ez a szakmai díj utal arra is, hogy mennyire meghatározó szereplője az adott régió turizmusának az Elizabeth Hotel.

A 70 szoba alatti 4–5 csillagos hotelek minőségi díjának harmadik helyezettje a Wellness Hotel Gyula lett. Havas István, a szálloda ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, nagy büszkeség számukra a kitüntetés. A Wellness Hotel Gyula 2011-es nyitása óta igyekeznek mindent megtenni a vendégeik kényelméért és gondtalan pihenéséért. A Szállás.hu korábbi „Év Szállása” versenyein már több díjat sikerült elnyerniük különböző kategóriákban, az idei helyezés is arról tanúskodik, hogy a szálloda elnyerte vendégei bizalmát, és évről-évre színvonalas szolgáltatásokat kínál a vendégek számára. A szállodában idén a 2020-as üzemszünet alatt teljeskörűen felújítják a szobákat, mely biztosítja a szálloda versenyképességét az elkövetkezendő évekre. Kiemelte, a Minőség Díj elnyeréséhez nagy mértékben hozzájárul dolgozóik kiváló munkavégzése és vendégszeretete.

Az “Apartmanok, panziók, vendégházak” szakmai díj első helyezettje idén a Horváth Ferenc utcában található Erzsébet Apartman Gyula lett. Az apartman 216 vendégvélemény alapján a maximális 10 pontot érte el a Szallas.hu-n.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …