2024. április 26., péntek
FONTOS

Simai Krisztián személyesen vette át a legjobb mézért járó díjat Gyulán

Alig pár napja hirdették ki az ország egyik legrangosabb mézversenyének az eredményét, ahol 2020-ban Simai Krisztián repceméze nyerte el a legmagasabb elismerést. A kisújszállási méhész nem először veheti át ezt a díjat, két évvel ezelőtt szintén hazavihette a legjobb termékért járó kitüntetést. Ebben az évben összesen 269 beérkezett mintát kellett értékeljen a zsűrinek. Az idei évben kimondottan jó minőségű repcemézek érkeztek a méhészektől, ezért is számított az idei versenyen talán a legerősebb kategóriájának, végül az Év Kiváló Méze is innen került ki.

Simai Krisztián a repceméz mellett más termékkel is elindult a versenyen, melyet szintén értékelt a zsűri. A 2020-as versenyről így több oklevelet is hazavihetett és természetesen az Év Kiváló Méze is arany minősítést ért el Gyulán.

Az idei eredményhirdetés ugyan nem a megszokott keretek között zajlott, hiszen ennek rendszerint a Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál ad otthont. Simai Krisztián az elmúlt pénteken vehette át az elismeréseket, a különböző minősítéseket igazoló oklevelek pedig már minden érintetthez megérkezhetnek a napokban.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …