2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Veres Laura és Mácsok Fruzsina is éremmel tért haza az országos bajnokságról

Gyulai úszósikerekkel zárult a 2020-as év, Mácsok Fruzsina és Veres Laura Kaposváron, a Felnőtt Úszó Országos Bajnokságról térhetett haza egy-egy éremmel.

A fiatal sportolók hosszas felkészülésen vannak túl, a december 8-12. között megrendezett esemény pedig az idei év csúcseseményét jelentette számukra. Pár hónappal korábban mindketten remek eredménnyel zárták az Ifjúsági Országos Bajnokságot, és a korábban már bizonyított formát szerették volna még tovább vinni a felnőttek között. Az akarat az eredményen is megmutatkozott, Mácsok Fruzsina bronzérmesként ért célba.

Fiatal klubtársa, Veres Laura szintén több számban indult a versenyen, 400 méter gyorson, 200, 100, valamint az 50 méteres gyors számban ugrott el a rajtkőről. A bajnokság zárónapján a 200 méteres gyorsúszást egyéni csúccsal zárta.

Edzőjük, Tóth András rendkívül elégedett a fiatalok teljesítményével. Elmondta, hogy a felnőttek között szerzett eredmények tükrözik, hogy mennyire elszántak és tehetségesek a gyulai úszók.

Mácsok Fruzsinára és Veres Laurára most egy kis pihenés vár, de pár nap múlva már újra elkezdődik a munka és a márciusi felnőtt bajnokságra készülnek. Addig több edzőtábor és kisebb, környékbeli versenyek is várnak a fiatal úszókra.

Nézze meg ezt is:

Idén is Törökzugban kezdődött meg a városi virágosztás

  A meghirdetett időpont előtti órában is már nagy volt az érdeklődés a városi virágosztás …