2024. április 19., péntek
FONTOS

171 gyermek karácsonyát segítettek szebbé tenni a cipősdoboz akcióval

171 gyermek karácsonyát segítettek szebbé tenni azok, akik a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba vitték ajándékokkal teli cipősdobozaikat.

Az ajándékokat az előző héten, december 18-án szállították el a gyulai Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai. 2016 óta csatlakozik az Almásy-kastély a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz gyűjtő akciójához. A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a látogatóközpont nem fogadhat látogatókat, de az ott dolgozók idén is várták a rászoruló gyermekeknek szánt ajándékokat. Fábián Tamás kommunikációs vezető kiemelte, az idei évi cipősdoboz akcióban nyújtott teljesítményük minden várakozásukat felülmúlta köszönhetően a gyulaiaknak és a környéken élőknek, akik bíztak bennük.

Idén annyi ajándék gyűlt össze, hogy három autóval szállították el a gyulai Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai. Az Almásy-kastély mindig is a jótékonykodás kiemelt helyszíne volt a térségben. Elhangzott, a hagyományt az elkövetkezendő években is szeretnék folytatni, ennek megfelelően jövőre is cipősdoboz gyűjtő pont lesz a gyulai Almásy-kastély.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …