2021. január 22., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021.01.06.

Témák:

–  Január 6-án, vízkeresztkor elbontották a közterületekről a városi karácsonyfákat. Az utcára kihelyezett otthoni fenyőfákat a közüzemi kft munkatársai ezekben a napokban, valamint a következő hetekben gyűjtik össze, ezt követően pedig elszállítják azokat a komposztáló telepre.

– Az utóbbi napok legkedvezőtlenebb járványügyi adata született meg szerdán, a keddi 11 255-ről ugyanis 11 340-re emelkedett a Békés megyei fertőzöttek száma.

– Nyugodtan, rendezetten teltek az ünnepek Békés megyében, Gyulán csupán néhány alkalommal kellett intézkedniük a rendőröknek olyan ügyben, mely az érvényben lévő korlátozásokhoz köthető. A forgalmat tekintve azonban a legutóbbi időszakban is sok volt a gyorshajtás, és többen is ittasan ültek volán mögé.

– Elsősorban a koronavírus elleni védekezést segíti, de “békeidőben” is hasznos lesz az az eszköz, melyet a napokban adtak át a Békés Megyei Központi Kórház gyulai tagintézményében. A műszert a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének vezetése adta át a gyógyító intézmény főigazgatójának.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 18.

Témák: – Szombaton négy Békés megyei helyszínen is megkezdődött a gyermekvédelemben és a szociális alapszolgáltatásban …