2021. február 25., csütörtök
FONTOS

Vésztőn és Végegyházán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

illusztráció

Békés megyében 2021. január 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, a Rákóczi utca és a Barátság utca kereszteződéséből 2021. január 10-én 7 óra 45 perc körül ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit. Igazoltatásakor az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett és a két további légalkohol mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért a vésztői férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Végegyháza külterületén 2021. január 10-én 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, táblának ütközött és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de az autót vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 25 éves végegyházi férfi ellen a rendőrök nemcsak büntetőfeljelentést tettek ittas járművezetés gyanúja miatt, hanem szabálysértés miatt is indítanak vele szemben eljárást, mert nincsen vezetői engedélye.

Nézze meg ezt is:

14 határsértőt fogtak el Gyulánál

A gyulai közúti határátkelőhelyen a rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel 14 külföldi …