2021. szeptember 25., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 13.

Témák:

– Közel 2,9 milliárd forint támogatást kapott a Gyulai Várfürdő a Magyar Turisztikai Ügynökségtől a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program révén – jelentették be a szerda délelőtti, helyszíni sajtótájékoztatón. Az összegből jelentős fejlesztéseket hajt végre a fürdő. Gyermekparadicsomot alakítanak ki, bővítik a Polip termálmedencét, átépítik a kapcsolódó épületet és a főépületet.

– Szerdán 16 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében.

– A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ban arra fektette a legnagyobb hangsúlyt, hogy felkészítsék a vállalkozókat a megújult szakképzési rendszerre. Az idei évben már új jogszabályoknak megfelelve jöhet létre szerződés a tanulókkal, ezen felül 2021-ben már a technikumban tanulók is köthetnek munkaszerződést vállalkozókkal.

– Száznál több óvodás és kisiskolás rajzolta le a Karácsonyi iskola idei tanévben is meghirdetett rajzpályázatán, milyen az ő karácsonya, mit jelent számára az ünnep. A Vigadó körfolyosóján elhelyezett művek az épületen kívülről nézhetők meg.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 21.

Témák: – Idén is megrendezték a “Biztonság hete” elnevezésű országos programsorozat megyei rendezvényét Békéscsabán. A …