2021. március 9., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 15.

Témák:

– Gyula és a környékbeli települések összefogásának eredményeként sikerült összegyűjteni két mikrobusznyi adományt a csíksomlyói romatelep rászorultjai számára. Felföldi Sándor, az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület elnöke a hír hallatán szervezett gyűjtést, majd elvitte az adományokat a helyszínre.

– 32 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak pénteken, Békés megyében.

– Nagy figyelem jut ebben az időszakban az egészségügyi és a szociális területnek. A szeptemberben induló, felsőfokú képzésekre február 15-ig jelentkezhetnek a tanulók. A Gál Ferenc Egyetem gyulai karán három választható alapképzésre várják a középiskolák végzőseit.

– A Gyulai Sporthorgász Egyesület üzemelteti ezentúl az Erkel- és a Rákóczi-tavat Gyulán. A Csókos út és a Dobozi út közelében található területet hamarosan újra elfoglalhatják a horgászok.

– Nemrég jelent meg Sztojka Tibi új albuma, az énekes ráadásul műsorvezetőként is kipróbálja magát az egyik hazai zenecsatornán. A Gyula Tv-nek adott interjúban azt mondta, számos terve van még, de ezeket most a járványhelyzet is erősen befolyásolja.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 03. 03.

Témák: – Szerda délután aláírták a Szanazug felé vezető kerékpárút kivitelezési szerződését. Mindez azt jelenti, …