2021. március 2., kedd
FONTOS

Januártól Szentléleki Béla a Gyulai Termál FC vezetőedzője

Magabiztosan végzett a tabella élén a megyei kvalifikációs bajnokságban a Gyulai Termál FC. A fürdővárosi csapat tavasszal a megye I-ben folytathatja, ugyanakkor új edző vezetésével. Berényi Tibor helyét januártól Szentléleki Béla vette át, így a javarészt gyulai kötődésű játékosokból álló keret a korábban utánpótlás csapatokkal is sikereket elérő edzővel folytatja a szezont. Az edzőváltás oka kizárólag a költséghatékonyabb működés volt, szögezte le Dobi Róbert a klub elnöke.

A játékosok tekintetében nagy változás nem várható, az egyetlen távozó Czirok József, aki a Körösladány együttesében folytatja pályafutását. Az őszi keret a nehézségek ellenére sikeresen egyben maradt, hasonló felállásban folytatják a tavaszi idényt is. Szentléleki Béla heti négy edzést tervezett a játékosoknak az 5 hetes felkészülési időszak alatt, emellett hétvégi edzőmérkőzések is szerepelnek a naptárban.

A cél továbbra is az, hogy fiatal gyulai játékosok kapjanak lehetőséget a felnőtt csapatban, a jövőben ezért is végeznek közös edzéseket az u-19-es fiatalokkal

Nézze meg ezt is:

36 új fertőzött Békés megyében

A hétfői 13 425-ről kedden 13 461-re nőtt a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március …