2024. április 20., szombat
FONTOS

Vincze Gábor: A Gyulán szerezhető diplomák társadalmi és erkölcsi értéke is megnőtt

Új dékán koordinálásával kezdődhetett el a 2020/21-es tanév a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Karán.

A Magyar Orvosi Kamara megyei elnöke, egyetemi professzor Vincze Gábor örömmel fogadta el a felkérést, vele a korábbi években oktatóként találkozhattak a gyulai kar hallgatói. A mostani tanévhez érve immár azt mondhatjuk, 28 éve zajlik diplomás ápoló képzés, a megbecsülésük pedig évről-évre nő – mutatott rá 3Téma című műsorunkban Vincze Gábor. A pandémiás helyzetben felértékelődtek a Gyulán is elérhető egészségügyi és szociális képzések. A szerezhető diploma társadalmi és erkölcsi értéke is megnőtt. Ezt a folyamatot szeretné tovább erősíteni – tűzte ki célul a gyulai kar dékánja.

A végzős hallgatók február 15-ig dönthetik el, merre szeretnének tovább tanulni. A döntés során nem lehet utolsó szempont az sem, hogy az egészségügyi és szociális karra járó hallgatók, a már főállásban dolgozókhoz hasonlóan kaphatják meg a védőoltást.

A Gál Ferenc Egyetem összesen három alapszakra várja a hallgatókat, Vincze Gábor dékán ezeket a választható szakirányokat is részletesen bemutatja a Híradó után következő, 3Téma című műsorunkban.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …