2021. május 17., hétfő
FONTOS

A Grosics Akadémián edzősködik a csabai klublegenda

Máig futballtörténeti jelentőségű eseménynek számít Békéscsabán 1994. augusztus 20-a, amikor a Békéscsabai Előre a Ferencvárost fogadta NB I-es bajnoki mérkőzésen. A csabaiak a későbbi Bajnokok Ligája szereplő FTC ellen egy látványos mérkőzésen 5-2-re nyertek, a 12 ezer 500 néző előtt a hazai csapatban Szarvas János három gólt is szerzett. Az egykori kiváló játékos, aki később a klub All Star csapatában is helyet kapott, most Gyulán, a Grosics Akadémián vállalt munkát edzőként. A Fradi elleni nagy győzelem mellett még egy meccsre emlékszik úgy, mint pályafutása kiemelkedő eseményére.

Szarvas János edzőként is dolgozott, többnyire alsóbb osztályú csapatoknál, de mindenképpen érdekes, hogy 2007-ben a Békéscsabát Kiss Jánossal ő juttatta vissza az NB III-ból az NB II-be. Gyulán fiatalok egyéni képzésével foglalkozik majd.

Szarvas János az U14-es és az U15-ös csapat fiatal tehetségeivel foglalkozik majd Gyulán. A két csapat a korosztályos második vonalban szerepel többek között a Békéscsabával, és a Grosics Akadémia szegedi együttesével vannak nagy harcban az érmes helyekért.

Nézze meg ezt is:

24 új fertőzött Békés megyében

Vasárnap 21 571-ről 21 595-re emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek száma. Folyamatosan zajlik az …