2021. október 23., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 11.

Témák:

– Az elmúlt időszak melegebb, egyben csapadékos időjárása miatt áradnak a Körösök, hamarosan minden szakaszon készültség léphet életbe. Egyre nagyobb területet borít térségünkben belvíz, immár nyolc és félezer hektár áll víz alatt.

– Csütörtökön a korábbi napokhoz némileg több, 41 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében. A héten tovább folytatódik az oltás, nem változnak Gyulán a maszkviselés szabályai.

– Városismereti tréningsorozattal segíti a Gyulai Turisztikai Kft a helyi idegenforgalmi szolgáltatók munkatársait. Kilenc gyulai szálláshely mellett a Gyulai Várfürdő és a kiállítóhelyek összesen mintegy 130 munkatársa vesz részt a programon.

– A Biztonságos Internet Nap alkalmából a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hasznos tanácsokkal és a legfontosabb adatvédelmi szabályokkal igyekszik felhívni a diákok és a szülők figyelmét. A fiatalokat arra kérik, hogy a különböző internetes felületeken használt felhasználói nevüket, jelszavukat, illetve személyes adataikat ne osszák meg másokkal!

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 19.

Témák: – Martyin Tibor, az infektológiai osztály osztályvezető főorvosa kapta idén a megyei központi kórház …