2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 11.

Témák:

– Az elmúlt időszak melegebb, egyben csapadékos időjárása miatt áradnak a Körösök, hamarosan minden szakaszon készültség léphet életbe. Egyre nagyobb területet borít térségünkben belvíz, immár nyolc és félezer hektár áll víz alatt.

– Csütörtökön a korábbi napokhoz némileg több, 41 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében. A héten tovább folytatódik az oltás, nem változnak Gyulán a maszkviselés szabályai.

– Városismereti tréningsorozattal segíti a Gyulai Turisztikai Kft a helyi idegenforgalmi szolgáltatók munkatársait. Kilenc gyulai szálláshely mellett a Gyulai Várfürdő és a kiállítóhelyek összesen mintegy 130 munkatársa vesz részt a programon.

– A Biztonságos Internet Nap alkalmából a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hasznos tanácsokkal és a legfontosabb adatvédelmi szabályokkal igyekszik felhívni a diákok és a szülők figyelmét. A fiatalokat arra kérik, hogy a különböző internetes felületeken használt felhasználói nevüket, jelszavukat, illetve személyes adataikat ne osszák meg másokkal!

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …