2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 12.

Témák:

– Elindult az új EU-s pályázati ciklus, a Békés megyei települések a napokban nyújtották be a tervezési koncepciókat a megyei önkormányzat felé. Gyula a Versenyképes Magyarországért Operatív Program keretében 2027-ig várhatóan közel öt milliárd forintot fordíthat fejlesztésekre.

– Csütörtök este hét óra óta dolgozik a gyulai közüzem sószóró autója. A hótakaró vastagsága késő éjjel érte el azt a mértéket, amikor már a gépjármű hódúró funkcióját is alkalmazni kellett. Reggelre a város frekventált utcái már megtisztított állapotban voltak, a munka azonban később is folytatódott.

– Áradnak a folyók, pénteken már másodfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a Fekete-Körösön. A következő napokban várható hideg, szárazabb idő miatt jelentős csapadék utánpótlás nem várható.

– Pénteken 35 újabb esettel nőtt a koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében.

– A Megasztár 5. szériájában ismerhette meg az ország a gyulai születésű Tóth Ádámot. Ő azóta Edemként folytatja zenei karrierjét, legújabb klipje nemrég debütált a YouTube-on “Elfújta a szél” címmel, ennek a nézettsége megközelíti a 80 ezres megtekintést.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …