2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Új videoklippel jelentkezett a gyulai születésű Tóth Ádám Edem

A Megasztár 5. szériájában ismerhette meg az ország még az Adam’s Comedy formációval a gyulai születésű Tóth Ádámot, aki azóta már Edem-ként folytatja zenei karrierjét. Legújabb klipje nemrég debütált a YouTube-on “Elfújta a szél” címmel, melyet AmaGalival ad elő közösen. Ez már a második közös daluk, hiszen tavaly novemberben megjelent, a “Rab vagyok” című klip volt az első közös munkájuk.

Tóth Ádám az utóbbi években nem igazán énekelt, csak időnként vokáloztott a háttérben. A közelmúltban Cserpes Laurával énekelt egy duettet, valamint Fazekas Eszter egyik dalában is közreműködött. A gyulai származású zenész kiemelte, hiányzik neki a koncertezés, az élőzene, hiszen Pápai Joci zenekarában többek között zenei vezetőként is dolgozik.

Nemrég Zámbó Krisztián és Norbee feldolgozta Zámbó Jimmy Ugye nem bántad meg című slágerét, melyben Tóth Ádám zenei producerként működött közre. Az elmúlt években zenélt Sebestyén Balázsék műsorában, a “Gyertek át”-ban, majd Garami Gáborral közösen a NőKomment című talkshowban is.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …