2024. május 18., szombat
FONTOS

A gyulai tenisz élet fellendítéséről tárgyalt Gyulán Lázár János

A szerdai találkozóról Görgényi Ernő polgármester osztott meg bejegyezést közösségi oldalán az alábbi szöveggel:

“Lázár János kormánybiztos úr tisztelt meg látogatásával a mai napon. Régi ismerősként örömmel üdvözöltem, kancelláriaminszterként mindig számíthattunk figyelmére és támogatására. Segítsége nélkülözhetetlen volt a gyulai húsipar újjászervezése ügyében, az Almásy-kastély megmentése és felújítása során éppúgy, mint számos kisebb-nagyobb gyulai ügy sikerre vitelében. Ezúttal mint a Magyar Tenisz Szövetség elnöke érkezett a városházára. A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub fejlesztési terveiről tájékoztattam. A gyulai klub elismerésre méltóan szervezi a sportéletét és a gazdálkodását – működését az önfenntartás jellemzi, a korábbi fejlesztési támogatásokból pedig kiváló beruházásokat valósítottak meg. Lázár úr – szokás szerint – tájékozott volt a gyulai klub eredményeivel kapcsolatban, sőt, mint megtudtam, inkognitóban a nyár során már felmérte a „terepet”, mindezek alapján maximális támogatásáról biztosított a gyulai teniszéletet szolgáló fejlesztési terveink kapcsán.

A gyulai klub fő célja – önkormányzatunkkal egyetértésben – fedett teniszpályák építése a gyulai sporttelepen, amely terveket Lázár úr is támogatásáról biztosította. Ezután jöhet a fejlesztés előkészítése annak érdekében, hogy ténylegesen megkapjuk a szükséges pénzügyi támogatást.
(A találkozón nem viseltünk maszkot, mivel mindhárman átestünk a COVID-fertőzésen.)”

Nézze meg ezt is:

Összeöntötték a nemzeti összetartozás pálinkáját

  Péntek kora délután a nemzeti összetartozás pálinkája összeöntésével megkezdődött a 24. Gyulai Pálinkafesztivál. Három …