2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 17.

Témák:

– A gyulai tenisz élet fellendítéséről tárgyaltak Gyulán. Lázár János, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke tájékozott volt a gyulai klub eredményeivel kapcsolatban, így maximális támogatást biztosít a fejlesztési tervek kapcsán. Ha minden jól alakul, egy három pályából álló, fedett csarnok létesülhet Gyulán.

– 29 új esettel szerdán 12 752-ra emelkedett a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március óta regisztrált száma.

– Szerdán az Implom iskola diákjainak szervezett érzékenyítő rendezvénnyel megkezdődött a Magyar Parasport Nap alkalmából szervezett, több állomásos programsorozat. A városi sportcsarnokban a gyerekek olyan sportokat próbálhattak ki, melyeket a fogyatékkal élő emberek is űzhetnek.

– 2020-ban új törvény született a családi gazdaságokról. Január elsejétől annak az őstermelőnek, akinek a bevétele az egymillió-négyezer-négyszáz forintot nem fogja meghaladni, semmilyen dolga nem lesz adózás szempontjából. Kedvező változás lépett életbe a gépjárműadóval kapcsolatban is, melynek első részletét nem márciusban, hanem április 15-éig kell megfizetni.

– Már Szarvas térségében jár az árhullám, szerdán valamivel kisebb területet borít víz a földeken.

– A gyulai közúti határátkelőhelyen a rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel 15 külföldi férfit, akik kamionokban rejtőzködtek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …