2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 02. 24

Témák:

– A gyulai turisztikai szakemberek és az ágazat szereplői közösen dolgoznak együtt a turizmus újraindításán. A közelmúltban egy szakmai beszélgetés keretében tekintették át a jelenlegi helyzetet, hogyan lehet a leghatékonyabb az újrakezdés. A jelek szerint a nyitás után jó eséllyel azonnal megkezdődhet a gyulai turizmus felépülése.

– Egyéni csúccsal és az Ijfúsági Európa Bajnokság teljes értékű tagjaként zárta a közelmúltban megrendezett Naturtex kupát Veres Laura, a Gyulai Várfürdő úszója. A versenyen klubtársa, Mácsok Fruzsina is szép eredményeket ért el, emellett egy budapesti verseny is emlékezetesen zárult számára, ahol egy számban Hosszú Katinka előtt csapott célba.

– 36 új, Békés megyei koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba szerdán. Békéscsabán alacsony a vírus koncentrációja, a tendencia pedig stagnáló.

– A levéltár gondozásában a közelmúltban jelent meg Szilágyi Miklós: Az én Gyulám elnevezésű kötete. A terjedelmes munkában a neves néprajztudós a hatvanas évek második feléről állít korrajzot visszaemlékezése, tanulmányai segítségével.

– Gyulán kamion rakterében, Lőkösházán egy tehervonaton rejtőzködtek a kedden elfogott határsértők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …