2021. április 16., péntek
FONTOS

Újabb gyulai úszó sikerekkel zárult két februári verseny

Két rangos eseményen is szép eredményeket értek el a Gyulai Várfürdő fiatal úszói, legutóbb Hódmezővásárhelyen a Naturtex kupán több gyulai között Veres Laura és Mácsok Fruzsina is megmérettette magát.

Veres Laura 200 méter gyorson egyéni csúcsot úszott, illetve 1500 gyorson megúszta a ,,kvalifikáció B” szintet az olimpiára, illetve az Ifjúsági Európa Bajnokság A szintjét, így utóbbi keretnek már teljes értékű tagja.

Pár napot követően már Budapesten vettek részt a gyulai úszók egy felkészülési versenyen, Veres Laura itt is több számban rajtkőre állt. Gyulai klubtársa, Mácsok Fruzsina 200 méter mellúszáson Hódmezővásárhelyen is nyerni tudott, de Budapesten is elsőként csapott a célba, megelőzve Hosszú Katinkát.

 

Edzőjük, Tóth András elismerően beszélt a fiatal gyulaiak teljesítményéről. Hozzátette, kimagasló az is, hogy elismert, nagy nevek mellett is magabiztosan teljesítettek.

Az elmúlt hétvégén a gyulai úszók már elindultak egy három hetes belföldi edzőbátorba, ahol hamarosan egy újabb versenyen is szerepelhetnek.

 

Nézze meg ezt is:

Hétfőtől a teljes létszámot várják a gyulai óvodákban, az iskolákban is fertőtlenítették a tantermeket

A gyulai óvodákban és általános iskolákban már javában készülnek a hétfői újranyitásra, április 19-től ugyanis …