2024. május 29., szerda
FONTOS

Súlyos baleset Csabaszabadinál

 

Csabaszabadi külterületén, 2021. február 25-án 13 óra előtt néhány perccel összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó.

Az egyik személygépkocsi először lement az út jobb oldali padkájára, majd onnan úgy tért vissza az útra, hogy átment a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Így összeütközött egy neki szemből érkező autóval, majd a szemből érkező autó mögött haladó kisteherautóval. A balesetben mindkét személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült, az egyik autó utasa pedig könnyű sérülést szenvedett. A történtek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság Zsadányi Rendőrőrsének rendőrei 2021. február 25-én előállítottak egy 18 éves fiatalembert, mert a gyanú szerint Zsadányban, a Béke utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében kivett a helyéből egy közlekedési táblát. Az elsőbbségadásra kötelező jelzést egy ideig a vállán vitte, majd bedobta egy árokba. A rendőrség a fiatal ellen büntetőeljárást indított.

Orvhalászt ért tetten egy halőr 2021. február 25-én, Gyomaendrőd külterületén. A férfi az egyik holtágon csónakból sorhoroggal halászott. A rendőrök a csónakjában megtalálták a tiltott eszközt és azokat a süllőket, amelyeket azzal fogott ki. A rendőrök a férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Nézze meg ezt is:

Hamis árut szállító kamiont állítottak meg Gyulánál

  Többezer hamis árutól roskadozott az a kamion, amit Gyulánál állítottak meg a Nemzeti Adó- …