2024. április 20., szombat
FONTOS

Baleset Okányban, intézkedés Vésztőn és Békéscsabán

Okányban, a Rákóczi utca és az Ady Endre utca kereszteződésében 2021. március 5-én 8 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy személyautónak és összeütköztek. A balesetben az autót vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

Vésztőn, a József Attila utcában 2021. március 5-én 9 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy 31 éves nőt, aki korábban kábítószer gyanúját keltő anyagot, amfetamint adott el egy fiúnak. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a vésztői nőt kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. március 5-én 15 óra 45 perc körül előállítottak egy békési nőt, aki erőszakosan viselkedett az őt ellátó kórházi dolgozókkal. Egy orvos ruháját megrángatta, egy ápoló kezét többször megütötte, aki könnyebben meg is sérült. A rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást az 57 éves nő ellen.

Többek között lámpatestet, késkészletet és akkumulátoros kerti fűrészt lopott egy 41 éves férfi 2021. március 5-én, délután Békéscsabán, egy üzletből. A termékek egy részéről letépte az áruvédelmi eszközt, de a bolt biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök előállították a békéscsabai férfit a rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …