2021. október 26., kedd
FONTOS

Az oktatás digitális, az edzések még élőben mennek

Ezekben a hetekben is zajlanak az edzések és a bajnoki mérkőzések a gyulai Grosics Akadémián, a felvételek az U14 és az U15 közös, szerda délutáni tréningjén készültek.

A gyerekek számára sem könnyű időszak ez, hiszen most digitális keretek között, vagyis otthon zajlik a tanulás. Ezért sokan örülnek, hogy legalább itt találkozhatnak a kortársaikkal. A játékosok egy részének nehezebb dolga az iskolai változások miatt, de akadnak olyanok is, akiknek jól jött a digitális átállás, és így több edzésen tudnak részt venni.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai telephelyének szakmai vezetője, Kiss János azt mondta, ebben az időszakban különösen nagy gondot fordítanak a biztonságra, az akadémia területén maximálisan betartják a járványügyi szabályokat. A szakember úgy vélekedett, hogy a gyerekek jelentős részénél komoly terhet jelent a digiális oktatás bevezetése, mert így több feladattal kell megbirkózniuk. Az akadémiai létszám mintegy 10 százalékkal nőtt a téli átigazolási időszakban.

A vezetés új koncepció mentén haladva szeretné megerősíteni kapcsolatait a környékbeli településekkel.

Nézze meg ezt is:

Két helyszínen emlékeztek 1956 hőseire

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést szombat délelőtt a gyulavári …