2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Megnövekedett a Gyulahús termékek iránti kereslet az elmúlt egy évben

Bő egy évvel ezelőtt jelent meg Magyarországon is a koronavírus, a járvány sokak munkáját befolyásolta, és több ágazatban komoly nehézségeket okozott. Ennek ellenkezője mondható el az élelmiszeriparról, a folyamatos gyártás itt még nagyobb szerepet kapott. Egy évvel ezelőtt egyfajta pánikvásárlás is tapasztalható volt, ugyanakkor a készlethiányt az egyes boltok polcain nem az alapanyaghiány, hanem a áruszállítás bonyolultsága okozta. Változó eladási mutatók jelentkeztek a Gyulahúsnál is, ebben az időszakban jelentősen megnövekedett a kereslet. Tamáskovitsné Gila Éva, a cég marketing menedzsere 3Téma című műsorunkban elmondta, a gyártás ekkor is folyamatos volt, az üzemben ugyanis több hónapra elegendő tartalék alapanyag áll rendelkezésre az ilyen esetekre.

2020 júniusában már újraindult az élet és a turizmus is, a tapasztalatok alapján a vendégek új élményeket kerestek Gyulán. Amellett, hogy megnövekedett a szabadtéri programok iránti érdeklődés, úgy a helyi gasztronómia is nagyobb szerepet kapott. Gila Éva elmondta, azt látták, hogy a tavaly nyáron a városba érkező vendégek körében többen választották a drágább, minőségi árukat.

Ahogy sokan mások, úgy természetesen a gyulai cég is várja az idei nyitást, és bíznak benne, hogy 2021 nyarán is hasonlókat tapasztalnak majd, mint a tavalyi év azonos időszakában.

 

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …