2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyulán és Csorváson is lopás miatt intézkedtek a rendőrök

illusztráció

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. március 25-én elfogtak és előállítottak egy 18 éves csorvási férfit, mert a gyanú szerint előző nap délután társával Csorváson loptak egy lakóházból. Átmásztak a kerítésen, bementek az épületbe és füstölt házi hústermékeket vittek el onnan. A lopott dolgok egy részét a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök 2021. március 25-én a Gyulai Rendőrkapitányságra egy 21 éves kétegyházi férfi. A férfi két nappal korábban Kétegyházán bement egy ház udvarára, ahonnan akkumulátort, munkahengereket, csaptelepeket, réz idomokat, kábeleket és műanyag kannákat vitt el. A kannákban gázolaj volt. A rendőrkapitányság nyomozói a férfi ellen büntetőeljárás indítottak és a lopott dolgok közül többet lefoglaltak, majd átadtak a tulajdonosnak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. március 25-én 9 óra 45 perc körül Mezőkovácsházán, az Árpád utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 45 éves magyarbánhegyesi férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

A lakosságtól várta a javaslatokat a rendőrség az április 19-ei speedmarathonra

  Idén is megrendezi a rendőrség a Speedmarathon akciót, ahova a lakosságtól várták a javaslatokat, …