2024. május 25., szombat
FONTOS

Bizakodóak a gyulai nyári táborok szervezői

A Gyulai Várfürdő a napokban ugyan még zárva van, a munka azonban folyamatosan zajlik. Bíznak benne, hogy a főszezonra rendeződik a helyzet, ezért is várják a jelentkezőket az idei úszótáborba.

A nyári vízi mulatságot 2021-ben is heti turnusokban tervezik megrendezni.

A programok során a gyerekek délelőtti vízi foglalkozásokon vehetnek részt, ezek során külön csoportra osztják azokat, akik még nem vagy már tudnak úszni. Természetesen mindkét esetben várják a fiatalokat, ebben a helyzetben pedig a jelentkezést illetően is rugalmasak, azt ugyanis a kiválasztott heti turnus előtti héten is le lehet majd adni.

A város másik népszerű táborának a szervezői hasonlóan készülnek a nyári időszakra, a Hetedhét Játékvárosra már február óta lehet jelentkezni. Ebben az évben a programozás, a robotika és a csillagászat is a középpontban fog állni. A regisztrációs lapok leadását még áprilisban is várják, ugyanakkor a jelentkezők bizakodóak, ezt az is mutatja, hogy szabad hely már most nagyon kevés van – mondta el Szabó Enikő főszervező.

A Gyulai Várfürdő tábora június 21-én kezdődik, az utolsó heti turnus programjai pedig augusztus 6-ig tartanak, a Hetedhét Játékváros pedig július 12-től 23-ig tart.

Nézze meg ezt is:

Látványos kötetben írta meg Németváros történetét Erdmann Gyula

  A napokban megjelent, és küllemében sokak számára meglepetést okozott Erdmann Gyula történész, nyugalmazott levéltár …