2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 03. 30.

Témák:

– Nagy hangsúlyt fektet a rendőrség a baleset-megelőzésre, a balesetek számának csökkentésére. Húsvétkor március elejéhez hasonlóan a biztonsági öv használata kerül a fókuszba, de emellett az ittas vezetőkre is fokozottan figyelni fognak közúti ellenőrzéskor a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

– Emelkedett Békéscsabán a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja, a keddi, Békés megyei adatok viszont az elmúlt időszakhoz képest kedvezően alakultak. Kedden elértük a 2 millió beoltottat.

– Újabb Békés megyei pályázatok kaptak többlettámogatást – jelentette be Zalai Mihály.

– Két, a rendszerváltással kapcsolatos kiállítással is készül idén a Magyar Nemzeti Levéltár Békés Megyei Levéltára. Az egyik tárlat anyagának bővítése érdekében még várják azok jelentkezését, akik valamilyen személyes történettel, fotókkal, dokumentumokkal vagy tárgyakkal rendelkeznek a korszakról.

– Április 12-e előtt nem számítanak arra a gyulai könyvtárban, hogy újraindíthatnák valamelyik szolgáltatásukat. Dézsi János igazgató ugyanakkor elmondta, sok tervük van idénre, és a járvány csendesedésével szeretnének minél több olvasót fogadni.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …