2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 03. 31.

Témák:

– Folyamatosan jelentkeznek oltásra az idősek, és egyre több fiatal gondolja úgy, hogy szeretné megkapni a koronavírus elleni védettséget – számolt be tapasztalatairól Garay Erzsébet gyulai háziorvos. Csütörtökön országosan már kétmilliónál is több ember kapott védettséget.

– Hatan részesülnek idén Elnöki elismerésben – írta közleményében a megyeháza. A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások a tavaszi ünnepi megyegyűlés megszervezését jelenleg nem teszik lehetővé.

– Ezek a napok már a reményről szólnak – mondta a Gyula Tv-nek a húsvét kapcsán Kovács Péter gyulai plébános, békési püspöki helynök. Kiemelte, az embernek igent kell mondania az életre.

– Hat különböző helyszínen találkozhatunk húsvéti installációkkal Gyulán. A témában szerda délelőtt tartottak sajtótájékoztatót.

– Szerdán befejező szakaszába ért a gyulai szökőkutak előkészítése, csütörtökön a próbaüzem zajlik majd. Nagypéntektől a Kossuth és Harruckern téren, valamint a világóránál is délelőtt 10-től este 8 óráig gyönyörködhetünk a szökőkutakban.

– Rövid időn belül 23 határsértőt fogtak el Békés megyében.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 17.

Témák: – A technológia lehetőségei, az ember az új világban címmel rendeztek konferenciát a Gál …