2021. szeptember 28., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 04. 07.

Témák:

– Júniusi nyitásra számítanak a leginkább a Gyulai Várfürdőben. A tavalyi év tapasztalatai alapján pedig erős nyárra készülnek. A Várfürdő nagyrészt korábban is a belföldi vendégekre alapozta működését, Kun Miklós ügyvezető szerint ez most az előnyére válhat a létesítménynek. Bíznak benne, hogy a 300 ezer fős forgalmat 2021 év végére elérni.

– Kedd délután elértük a 2,5 millió beoltottat, így szerdán, ha kisebb lépésekkel is, de megkezdődött a nyitás. Az elmúlt napokhoz képest szerdán is alacsony maradt a napi fertőzöttek száma Békés megyében, viszont Békéscsabán emelkedett a vírus szennyvízben mért koncentrációja.

– Hat online kisfilm segíti a városismereti képzés egyfajta jó gyakorlatként történő átadását szakmai körökben. A megszólalók különböző aspektusból világítanak rá a képzés gyakorlati hasznára.

– Idén először kapott ajándékot a húsvét első, Gyulán született babája. A Békés Megyei Központi Kórházban Mikus Éva lepte meg az érintettet.

– Egy nap alatt 24 határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, többségük kamionban elbújva próbált belépni Gyulánál.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 22.

Témák: – Ősszel elkezdődhet a Gyulai Várfürdő 3,2 milliárd forintos beruházásának első eleme, a gyermekparadicsom …