2024. április 23., kedd
FONTOS

Júniusra várják a nyitást a Gyulai Várfürdőben

Közel 300 ezres vendégforgalomra van szükség idén ahhoz, hogy a Gyulai Várfürdő a tavalyihoz hasonló eredménnyel zárja a 2021-es évet.

Idén vendég még nem érkezhetett a fürdőbe, a munka azonban így is folyamatos volt. Az itt dolgozók számára új feladatokat is tartogatott ez az időszak, ahol kiderült, hogy sokan olyan átfogó ismeretekkel rendelkeznek, mely túlmutatnak az elvártakon, bátran vágtak bele a festésbe, de egyes helyeken az új csempék is a fürdő dolgozóinak segítségével kerültek fel. Kun Miklós ügyvezető elmondta, ezeket a felújításokat nem tudták volna elvégezni folyamatos nyitvatartás mellett, ebből a szempontból előrelépés történt több helyiségben is.

A jelenlegi enyhítések még nem vonatkoznak a létesítmény működésére, a Gyulai Várfürdő, de a szakma többi szereplője is júniusra várja a nyitást. Amennyiben a járvány engedi, úgy idén elkezdődhet a felzárkózás. A fürdőben korábban is a belföldi vendégekre alapoztak, ez most külön előnyt jelenthet, 2022-re pedig a megújuló gyermekparadicsom is erős vonzerővel bírhat.

A tapasztalatok alapján a várfürdőbe érkező vendégek kétharmada visszatér, az érintett törzsvendégekre számítanak idén is. Kun Miklós hozzátette, nekik köszönhetően a 2021-es főszezon is stabil, lendületes újranyitást eredményezhet.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …