2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 04. 14.

Témák:

– Egymilliárd forintot kap Gyula három, a turizmust erősítő projektre. A pénzből nemcsak a Ladics házat és a Százéves cukrászdát korszerűsítik, hanem a Nagyváradi úton is megépülhet a kerékpárút.

– Jó ütemben haladnak az oltások, de egyelőre nem csökken a napi fertőzöttek száma Békés megyében. Szerdán 131 új esetet regisztráltak.

– Új gépekkel bővült a Gyulasport állománya, a géppark a kor elvárásainak megfelelő minőséget biztosít. A beruházás egy közel 40 millió forintos pályázati forrásból valósulhatott meg, mely azt segíti, hogy a közel 4 hektáros pályarész a lehető legjobb minőségű legyen.

– Az idén érettségiző diákoknak az online oktatás mellett is teljesíteniük kell az 50 órás iskolai közösségi szolgálatot, erre pedig otthon is lehetőség van. A fiatalok dolgozhatnak a nyári Hetedhét Játékváros elemein, de emellett több lehetőség közül is választhatnak.

– Áprliis 14-e a könyvtárosok világnapja. Ennek a napnak az a célja, hogy felhívja a figyelmet a könyvtárak és a könyvtárosok nyújtotta értékekre.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …