2024. március 19., kedd
FONTOS

Új videóval jelentkezett a gyulai PowerBeat Ütőegyüttes

A PowerBeat ütőegyüttes élete megváltozott az elmúlt egy év alatt. A jelenlegi járványügyi helyzetnek köszönhetően közel 10 koncertjük maradt el.

Fábián István, az együttes vezetője kiemelte, mindent megtettek, hogy összehozzák a próbákat, de az utóbbi időben erre nem került sor többek között a zeneiskola zárva tartása miatt. Így jött az ötlet, hogy valamilyen formában megjelenjenek valamilyen felületen, csatornán.

Fábián István elmondta, nem tudott mindenki részt venni a projektben, de a visszajelzések azt mutatják, hogy jól sikerült a videó. 24 óra alatt több, mint 1000-en tekintették meg az egyik videó feltöltő oldalon.

Az együttes általunk megkérdezett tagjai úgy gondolják, hogy ebben a pandémiás időszakban szükségük van az embereknek arra, hogy valamilyen formában, de találkozzanak a kedvelt előadókkal.

Az ütőegyüttes a jövőben is szeretne hasonló videókat készíteni. A tervek szerint más, komolyabb stílusban szeretnének megjelenni. Folyamatosan tanulnak új zenéket, hiszen egy esetleges enyhítés, nyitás után új műsorral szeretnének kiállni a közönség elé.

Nézze meg ezt is:

Erkel Ferenc szépunokája mondott beszédet március 15-én, a Petőfi téren

    Hagyományosan a Kossuth téren kezdődött a március 15-ei ünnepi programsorozat. Ezen a helyszínen …