2024. április 14., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 04. 23.

Témák:

– 787 millió forintos útfelújítás zajlik Gyula és Kétegyháza között. Ezen a szakaszon a leszakadt burkolatszéleket javítják, illetve két rétegű, erősített aszfaltburkolatot építenek ki a Magyar Közút szakemberei.

– Péntekre elértük a 3,5 millió beoltottat, szombaton nyithatnak az éttermek, kávézók teraszai. 4 millió beoltott esetén további szolgáltatások válnak elérhetővé.

– Körforgalom épülhet az Airbus beruházásnál, a Kígyósi és az elkerülő út találkozásánál.

– A gyulai önkormányzat Egészségügyi Alapellátási Intézménye első és másodfokon is megnyerte a Mikóné Hirth Beáta által indított munkaügyi pert. Első fokon a Gyulai Törvényszék, majd másodfokon a Szegedi Ítélőtábla is megállapította, hogy az intézmény jogszerűen járt el, a momentumos politikus viszont több törvényt is megsértett.

– Április 19-től megszűnt a gyermekvédelmi intézményekben a látogatási és intézmény elhagyási tilalom. A gyermekvédelmi gondoskodásban élők nehezen viselték a kijárási tilalmat, de a szolgáltató munkatársai a fiatalok minden percét lekötötték, többek között sporttal, valamint közös foglalkozásokkal.

– Szabadkígyóson és Orosházán is súlyos sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 09.

Témák: – A tavaszi szünet után kezdetét vette Magyarország egyik legnagyobb pedagógiai kezdeményezése, a digitális …