2024. április 20., szombat
FONTOS

Az oltás bizalmat kelt a Gyulára érkező vendégek körében

A turisztikai szektorban érintettek figyelmét hívja fel az oltás jelentőségére Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Kft ügyvezetője. Az alábbi levelet a partnereik részére is eljuttatták.

“Mindannyiunkat megviselnek a több mint egy éve tartó, mára már az életünk szerves részévé váló járványügyi korlátozások. Sok területen küzdenek a túlélésért, akik azonban ezt a levelet olvassák, a saját bőrünkön érzik, hogy az idegenforgalmat hatványozottan tépázta meg az elmúlt időszak.

A gazdaság újraindításának első üteme megtörtént, a szakmában érintetteknek viszont még várniuk kell. Felmerül a kérdés: személy szerint, mi tehetünk-e azért, hogy megérkezzenek a turizmus területét érintő enyhítések? Igen! Minél többek kapnak oltást, annál hamarabb léphetnek életbe a területünket érintő enyhítések. Az idegenforgalom szakmai képviseletében felelősségünknek érezzük felhívni Partnereink figyelmét az oltás jelentőségére. Tisztelettel kérjük, hogy aki még nem regisztrált, tegye meg! Aki időpontot kapott, vegye fel a kért oltást, amennyiben egészségügyi okból nem ellenjavallt számára. Az oltással rendelkező turisztikai szolgáltatók bizalmat keltenek vendégeik körében, és a bizalom kiépítése jelen körülmények között létfontosságú kérdéssé vált.

A biztonság kulcsfogalom az úti cél kiválasztásában. A járvány nem fog örökké tartani, és amint a körülmények lehetővé teszik, mi, a gyulai turisztikai élet szereplői mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy visszaszerezzük azt a pozíciót, amit az utóbbi jó néhány év kemény és szervezett munkájával vívtunk ki magunknak. A korábbiaknál kiélezettebb versenyre számítunk a belföldi vendégkör elérésében, hiszen többen osztozunk a hazai utazóközönség tortáján. Mindezt szem előtt tartva, továbbra is kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy városunkban minden érintett biztonságban és jól érezze magát. Egyúttal szeretnénk kifejezni köszönetünket és elismerésünket a szakmát jellemző összefogásért, közös gondolkozásért, elszántságért és kitartásért melyről tanúbizonyságot tettek! A vendégeink, dolgozóink és saját egészségünk védelme az elsődleges, azonban Gyula hírnevének fenntartása is kiemelt feladatunk. Ennek érdekében arra kérjük Önöket, hogy továbbra is egységesen képviseljük városunkat!”

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …