2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Dr. Kovács József: regisztráció nélkül is lehet oltani

Jól alakultak az elmúlt napokban a járványügyi adatok, egyre kevesebben kapják el a kórt. Kovács József országgyűlési képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy várhatóan szombatra elérjük a négymillió beoltottat, ezért tovább folytatódhat a nyitás, noha a nyájimmunitás még nem alakult ki. A képviselő hangsúlyozta, valamennyi, hazánkban elérhető vakcina hatékony a koronavírussal szemben.

Budapesten a Karmelita kolostorban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnél Lázár Jánossal többek között a geszti református közösség fejlesztési terveiről is szó esett. Kovács József elmondta, nemcsak a geszti kastély, hanem a gyulai Karácsonyi iskola tornacsarnokának ügye is jól halad, jelenleg mindkét projekt az előkészítési stádiumban van.

Kovács József kiemelte, a Magyar Falu Program részeként megfogalmazott, térségi projektek ütemesen haladnak. A képviselő hangsúlyozta, a TOP-os pályázatoknál azt szeretnék elérni, hogy a települések lakosságarányosan jussanak hozzá a forrásokhoz. Azok felhasználásáról pedig a saját prioritásaik alapján dönthetnek.
 

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …