2022. december 1., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 05. 03.

Témák:

– 95 végzős diák kezdte el a mai napon érettségi vizsgáját az Erkel Ferenc Gimnáziumban. Hétfőn, 8 órakor a magyar feladatsorokkal indult el a megmérettetés, az intézményben 20 tizenegyedikes tanuló vállalt előrehozott érettségit. A Karácsonyi Gimnáziumban is megjelent minden érintett tanuló hétfő reggel, a katolikus iskolában 43-an vágtak neki a feladatoknak.

– Egyre kevesebb koronavírusos beteg van kórházban, az elmúlt napokban kisebb mértékben nőtt a megyei fertőzöttek száma.

– Május 3-án megnyílt a Gyulai Várszínház igazgatósági épülete, ahol elkezdődött az 58. nyári évad jegyeinek értékesítése. A teátrum június 5-én komolyzenei koncertet rendez az Erkel téren, ahol a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar és az Erkel Ferenc Vegyes Kar ad műsort az érdeklődőknek.

– Hosszú hónapok után szombaton újra megnyíltak a gyulai kiállítóhelyek kapui. A forgalom egyelőre nem volt igazán jelentős, de a szolgáltatók bizakodnak.

– Hat határsértőt és egy embercsempészt fogtak el a rendőrök a hétvégén, Békés megyében.

– Vádat emelt a Békéscsabai Járási Ügyészség az ellen a két fiatal férfi ellen, akik szórakozásból több mint 4 millió forintos kárt okoztak csúzlikkal és üveggolyókkal.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 25.

Témák: – Csütörtök délután átadták a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzemét. Az új létesítményben …