2022. július 7., csütörtök
FONTOS

Hétfőtől újra várja a vendégeket a gyulai Tourinform Iroda

Május 3-án, hétfőn újra kinyitotta kapuit vendégei előtt a gyulai Tourinform iroda. A helyiség felújítását követően újra fogadják az érdeklődőket.

Az országban több, mint 100 Tourinform iroda működik, a Magyar Turisztikai Ügynökség által üzemeltetett országos hálózat tagjainál pedig egységes arculatot alakítottak ki, ez a gyulai irodát is érintette. A letisztult, minimalista dizájn és az infrastrukturális fejlesztések is azt a célt szolgálják, hogy a szolgáltatás minél minőségibb legyen. Fontos szempont, hogy a belső környezet kényelmet, komfortot biztosítson az ide érkező vendégek számára, ezért a belső terekben teljes bútorzatcsere történt, és pihenősarkot, gyermek játszósarkot is kialakítottak. Mindemellett egy hiánypótló szolgáltatással bővült a gyulai iroda, idén már értékmegőrző feladatot is ellátnak a helyszínen, így a vendégek akár ide is letehetik csomagjaikat egy séta közben.

Az irodába érkező vendégek a megújult környezet mellett több újdonságokkal találkozhatnak. Az egyik fontos újítás, hogy helyi termelők, kézművesek portékái jelentek meg a polcokon, ezek mellett gyulai díjnyertes pálinkák sorakoznak fel, de nem utolsó sorban csilitermékeket, szószokat is meg lehet majd találni a kínálatban. Folytatva a sort, a szuvenír elemek sem maradnak el, mint például a bögrék, kulcstartók és egyéb táskák, kellékek.

A Tourinform iroda belső helyiségei is megnyíltak a vendégek számára, használhatják a digitális nyomtatót és telefontöltő pont is várja őket. Fontos információ, hogy május 15-től szeptember 15-ig – az előző évektől kicsit eltérően – minden nap nyitva lesz a gyulai tourinform iroda délelőtt 9 órától 17 óráig, korábban erre csak a nyári időszakban volt példa.

 

Nézze meg ezt is:

Idén is megrendezték a baptista napközis tábort Gyulán

  Kolompszó hívta be a játékból a gyerekeket, és jelezte a közös éneklés idejét péntek …