2024. április 16., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 05. 05.

Témák:

– Egy kormányprogram keretein belül épülhet meg a gyulai Karácsonyi katolikus iskola új tornaterme. Az intézmény erre több, mint 900 millió forintot nyert. A tervek még kidolgozás alatt állnak, a modern tornacsarnok építési munkálatainak kezdete 2022-re várható.

– A járvány miatt idén is elmarad Gyulán a Kézműves Sörfesztivál – tudatta közleményben Bora Imre fesztiváligazgató és Görgényi Ernő gyulai polgármester.

– Kupakgyűjtő szívet adományozott Kétegyháza polgármestere Gyula városának. A kupakokkal a helyi koraszülöttek mentorálását segítik, támogatják.

– Szerdán tovább javult a járványhelyzet, Békés megyében egy nap alatt csak 29 új fertőzöttet jegyeztek fel.

– Egyre többen végzik online adóügyeikkel kapcsolatos teendőiket, április közepéig 400 ezerrel több látogatást regisztráltak az online-bevalláskitöltő rendszernél. A NAV webes felülete nemrég új szolgáltatással is bővült, ez az online családikedvezmény-kalkulátor.

– Egy 3,7 millió forintos pályázat segítségével új eszközökkel, fűnyíróval és egy 25 négyzetméteres mobilgarázzsal bővült a Csabai út mellett található íjászegyesület eszközparkja. Erre azért volt szükség, hogy a jövőben továbbra is színvonalas versenyeket tudjanak megrendezni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 11.

Témák: – A költészet megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni. A József Attila szobornál a …