2021. szeptember 27., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 05. 10.

Témák:

– Az általános iskolák felső tagozatos tanulói és a gimnáziumi diákok számára is jelenléti oktatással fejeződik be a 2020/2021-es tanév. A tananyag ismétlése mellett a hátralévő időszakban jellemzően arra próbálnak figyelni az intézményekben, hogy a közösségi programokat bepótolva, újra élményeket szerezhessenek a diákok. A gyulai iskolák közül várhatóan több helyen megtartják az évzáró ünnepségeket.

– 400 millió forintos támogatásban részesül a gyulai önkormányzat – jelentette be Görgényi Ernő polgármester. A pénzt, amennyiben az egyelőre nem ismert szabályok megengedik, utak építésére szeretnék fordítani.

– Lassabb ütemben terjedt a koronavírus fertőzés az elmúlt napokban, Békés megyében. Országosan is egyre kedvezőbb adatok látnak napvilágot.

– Erősödés előtt áll a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gyulai divíziója. Nemcsak új csapatokat indítanak, hanem minden korosztály létszámát szeretnék bővíteni.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2021. 09. 21.

Témák: – Idén is megrendezték a “Biztonság hete” elnevezésű országos programsorozat megyei rendezvényét Békéscsabán. A …