2024. május 28., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 05. 12.

Témák:

– A nehéz évkezdet ellenére 7,6 milliárd forintot meghaladó rekordárbevételt ért el a Gyulahús 2020-ban. A társaság ebben az évben is bővülésre készül, és a gépparkot is fejleszteni szeretnék, 2021-ben egy új csomagológéppel bővítenék a gyártósort.

– A szerdai adatok alapján tovább javultak a járványügyi mutatók. Békés megyében 20 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba.

– A Duna felső szakaszán és a Körösöknél folytatódik a biológiai szúnyoggyérítés. A szakemberek összesen 1800 hektárnyi vízfelületre juttatják ki a kizárólag a csípőszúnyogok lárváit elpusztító természetes készítményt.

– Szombaton országszerte megnyitnak az agórák. A Nemzeti Művelődési Intézet 14 intézmény részvételével országos közművelődési megnyitó eseménysorozatot szervez, melyből Gyula sem marad ki.

– Öt újabb autóbuszok hordoz baleset-megelőzési üzeneteket Békés megyében. A rendőrség a közlekedési kultúra napján a Volánbusz és középiskolás fiatalok közreműködésével hívja fel a figyelmet a mobiltelefon használat kockázataira.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 23.

Témák: – Minden eddigi rekordot megdöntött a résztvevők száma csütörtökön, a sérült fiatalok hetedik vármegyei …