2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Rekord árbevételt ért el a Gyulahús

A tavalyi év első felében, amikor hazánkban is megjelent a koronavírus, borúlátó jóslatok hangzottak el a legtöbb cégnél, nehéz évre készültek a Gyulahúsnál is.

A járvány mellett a társaságnak a sertéspestis gazdasági hatásait is figyelembe kellett vennie, ez szintén nehezítette az évkezdetet. Ennek ellenére felülmúlták a kitűzött célokat, a tavalyi árbevétel 13 százalékkal haladta meg a 2019-es évet, ez közel 860 millió forintos többletbevételt jelent – ismertette Daka Zsolt ügyvezető 3Téma című műsorunkban. A társaság ezzel rekord árbevételt ért el, mely meghaladta a 7,6 milliárd forintot. Ennek köszönhetően a Gyulahús adózott eredménye meghaladta a 390 millió forintot a tavalyi évben.

A társaság 2020-ban leginkább a szeletelő részleg modernizálására összpontosított, ugyanis folyamatos növekedést tapasztaltak a szeletelt termékek iránt. Az idei évben is szeretnék fejleszteni az eszközparkot, a tervek szerint egy új csomagológép érkezhet az üzembe. Ez a berendezés a védőgázas csomagolást fogja végezni a jövőben.

 

A Gyulahús az idei évre is a bővülést célozta meg, 2021-ben azt szeretnék elérni, hogy minden kereskedelmi láncban szerepeljenek a gyulai termékek, erre reális esély kínálkozik. A cégnél a napokban is folyamatosan dolgoznak a termékek fejlesztésén, várhatóan idén is több új áruval jelennek meg a piacon.

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …