2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Újra fogadja a vendégeket Gyula legnagyobb szálláshelye

Május 14-én pénteken, fél év után újra megnyitotta kapuit az Erkel Hotel. A délelőtt folyamán már meg is érkeztek az első vendégek a szállodába.

Az Egresi család a Fejér megyei Ercsiből érkezett Gyulára. A pár először 42 éve, 1979-ben járt először a fürdővárosban, akkor a nászútjukat töltötték itt. A maradandó élmény óta visszajáró vendégekké váltak. A májusi pihenésre a szálláshelyet már februárban lefoglalták, bízva abban, hogy ekkor már lehet utazni.

Nagy erőkkel készült az elmúlt hetekben az újranyitásra Gyula legnagyobb szálláshelye. A beszerzések mellett felülvizsgálatok, engedélyek beszerzése előzte meg a pénteki eseményt. Boros Zoltán, a szálloda igazgatója hangsúlyozta, továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára, hiszen most a legfontosabb a biztonságos pihenés.

Boros Zoltán kiemelte, a tavalyihoz hasonlóan erős nyárra számít. A szálloda vezetése bízik benne, hogy a magyar utazók biztonságos, belföldi uticélokat választanak. A kényszerszünet alatt, a foglalások során észrevették, hogy nagy az utazási hajlandóság. Az első vendégek reakcióiból is azt tapasztalták, hogy a vendégek már nagyon várták azt, hogy biztonságosan pihenhessenek kedvenc belföldi városukban.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …